O2: vážený zákazníku

I když jsou na internetu o tomhle, co budu psát, hordy materiálů, říkám si, že každá kapka v moři dobrá. Naivně si myslím, že se operátor pochlapí a bude se chovat jako kdekoli jinde v zahraničí. Případně do doby, než se tak stane, bude více lidí před nákupem pofidérní služby uvažovat . A co že se mi stalo? Klasika.

Včera (v úterý v roce 2012) mi přišla sms od O2: Vazeny zakazniku, prave jste dosahl limitu prenesenych dat za sedmidenni obdobi, do konce tohoto obdobi bude rychlost stahovani omezena. Pro vetsi objem a bla bla bla… Tolik zpráva.

Sice sedím u počítače díky práci takřka nonstop, ale svrběly mě ruce či co a nedalo mi to a pořídil jsem si jejich základní internetový paušál na 150 MB. Zkrátka, nechal jsem se zlákat, sedl jsem na vějičku. Však, když mám přece „moderní“ telefon, musím mít i tohle. Ó jaký já jsem naiva.

V pondělí nešel doma internet, večer jsem si chtěl přečíst zprávy a podívat se na maily. Otevřel jsem tedy dvě stránky: tyto a idnes. Maily přišly 2. Tj. žádný velký provoz. V úterý ovšem dorazila ona „příjemná“ zpráva od velectěného operátora. Nechápu, jak si mohou dovolit v roce 2012, kdy je internet všude, mnohde zdarma, tady tihle filištíni účtovat nehorázné peníze za pár přenesených MB a ještě k tomu přidávat nějaký týdenní a měsíční FUP a podobné nesmysly. Chtělo by se mi napsat, jak tohle lidi můžou kupovat, a tyhle vydřiduchy podporovat. Ale sám jsem sedl na lep, tak to nemůžu. Ale… bodejť bychom je nepodporovali, vždyť se podívejte na stránky O2. Ukažte mi jedinou podrobnější informaci, co vlastně kupujete. Kde je například nějaké info o FUP? Kupujeme zajíce v pytli a upřímně, dneska už to vím, kupujute nebo spíše kupujeme službu, která je k ničemu a to ještě jako stádo – protože to má soused, chci taky. Ale alespoň za mě: Velectěný operátore, vystřízlivěl jsem, ještě dnes službu odhlašuji a své peníze raději investuji lépe. Doufám, že takových zákazníků budeš mít co nejvíce, pak se snad dočkám kvalitnějších služeb za odpovídající peníze.


Autor

Radek

Bývalý učitel, toho času programátor web aplikací v zaměstnaneckém poměru, affilák, otec dvou malých rošťáků Tomáška a Vašíka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *