Den 2. – zatím jsem to nevzdal

Tak první dva dny mám za sebou. Ještě 26… No nebudu si stěžovat, na hodnocení je moc brzy. Jen shrnu ty dva dny. V pondělí bylo sice trošku díky jídlu krušno, střeva se bouřily neznalé takové stravy, ale už je to v pořádku. Údajně to k tomu patří. Mačingová to v knize i píše. Když se vrátím k včerejšímu jídlu, nebylo to tak špatné. Odpoledne jsem sice měl hlad, že bych chroupal hřebíky, ale dalo se to přežít. Jablko-mrkvovo-ořechovo-medová snídaně nebyla špatná, jen mi vadily ty ořechy. Oběd byl vynikající – brokolice s česnekem a sýrem byla opravdu super. špičkové jídlo bylo večer – salát z červeného zelí byl naprostá bomba. Tohle si dovedu představit i jako normální jídlo bez jakéhokoli nádechu diety, redukce a jiných podivných výrazů. Doslova a do písmene jsem včera sežral na posezení dva talíře. Ostatně recept tu na webu za chvíli taky najdete.

Dneska se snídaně opakovala, a jak jsem se díval do jídelníčku, bude stejná celý týden. Už se vidím, jak po tom týdnu nebudu chtít mrkev a jablka ani vidět 🙂 Poučen ze včerejška jsem ubral ořechy a hned to chytilo daleko jinou, lepší, chuť. Na oběd jsem měl tentokrát fazolové lusky na česneku se sýrem. Opětně zajímavé jídlo, jen toho česneku tam tentokrát bylo asi víc, byl hodně cítit. Příště musí má vrchní dozíratelka a kuchařka česnek ubrat. Večer byl zase salát z červené řepy. Dnes s drobnou úpravou, ale opětně vynikající. Sem zvědav, zda jej budu chválit i zítra. Mám jej na oběd… 🙂

Co mi prozatím na tom celém vadí, není ani tak chybějící maso, nebo salámy, ale nutnost vypít denně 3-4 litry tekutin. Mé tělo neznalé takového množství se pak brání. Cítím se jak nafouklý balon, ale to se snad změní.

Zítra se strava trošku posune. Snídaně, jak jsem říkal, zůstane stejná. Na oběd bude salát z červené řepy a sýrem. Na večeři pak mrkvový perkelt a strouhaný sýr. Ani se raději nedívám, co si pod tím mám představit a nechám se překvapit. Snad to nebude špatné.

Diabetika asi bude zajímat i cukr – musím říct, že se uklidňuje. Teď večer sice byl zase krapku vyšší, ale už se snáze dostávám do správných hodnot. Pokud to tak půjde dál, budu spokojen.

den2


Autor

Radek

Bývalý učitel, toho času programátor web aplikací v zaměstnaneckém poměru, affilák, otec dvou malých rošťáků Tomáška a Vašíka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *